Banomix
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Banomix

Este un forum despre un srv de CS sper sa va placa Creat de Rokaru_cbu si de k1dz0r1k

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

sal,parerea mea e ca..

In jos 
+3
cFg*mAcA
bGd
^Motanelul^
7 participan?i
AutorMesaj
^Motanelul^
Soldat
Soldat

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 16/02/2008

sal,parerea mea e ca.. Empty
MesajSubiect: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeSam Feb 16, 2008 3:04 pm

problema serverului sunt adminii...dau ban aiurea,fara poze,le e lene sa ceara niste poze sa se convinga,se pare ca pe mine 1 mau luat la tinta deja 2 gozi...nu vreau decat sa fac frage alaturi de niste prieteni,sper sa fitzi mai precautzi pe viitor si sa va documentatzi despre o comanda numit snapshot si beneficiile acesteia Wink
Sus In jos
bGd
V.I.P Member
V.I.P Member
bGd

Numarul mesajelor : 89
Varsta : 36
Localizare : TiTaN ^
Data de inscriere : 11/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeSam Feb 16, 2008 4:45 pm

Smile) lasa motane ca am facut eu albume foto in 3 4 zile cat am fost admin Wink
Sus In jos
http://bgd-sfr.hi5.com
cFg*mAcA
Soldat
Soldat

Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 15/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeSam Feb 16, 2008 6:08 pm

MoTaNe pana acum nu am vazut admin sa dea ban fara poze
Dar dak u zici poate au fost sunny
Sus In jos
!ubit@
Moderator
Moderator
!ubit@

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 15/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeDum Feb 17, 2008 1:55 am

motanelule ma enervezi frate nu ti-am dat ban aiurea si daka deja doi godzi ti-au dat ban iti dai seama....poate iti da si al 3 lea Smile
Sus In jos
Rokaru
V.I.P Member
V.I.P Member
Rokaru

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 33
Data de inscriere : 09/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeDum Feb 17, 2008 2:06 am

Nu mai avea mult si lua si de la mine Smile)))
Sus In jos
https://banomix.all-up.com
bGd
V.I.P Member
V.I.P Member
bGd

Numarul mesajelor : 89
Varsta : 36
Localizare : TiTaN ^
Data de inscriere : 11/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeDum Feb 17, 2008 9:22 am

toti va laudati ca dati ban ca faceti ca dregeti....da ati facut vreounu poze asa din curiozitate ? ii luati ip`u inainte de poze ca poate iesea si vedeati ca nu joaca cu wall...
Sus In jos
http://bgd-sfr.hi5.com
^Motanelul^
Soldat
Soldat

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 16/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeDum Feb 17, 2008 5:44 pm

natzi intzeles,doar kidzorica mia dat ban,iubita ma luat la kickuri si cand am intrat sa vad dc a zis ca pt coduri,asta ma surprins f mult,sa il iei pe om la kickuri pt cod Shocked,insa eu sunt gata sa trec peste asta,vreau doar sa joc linistit si sper ca daca ma mai vedeti sami faceti poze,nu numai ca nam coduri insa mai mult nu ma vetzi vedea macar odata sa injur...nu vreau decat sa joc cs cu niste prieteni Neutral si sper sa incepeti sa faceti poze la toti deacum ca sunt sigur ca nus singurul ce sia luat ban pe nedrept doar ca nu sa mai vazut vreun nebun ca mine sa faca reclamatzii la gozi ,si desigur am observat ca nici altzi admini nu sunt departe ...dau ban la playeri si daca au norocul sa aibe ip rotabil si sa se intoarca sa intrebe dc abea apoi le face poze Razz Razz Razz Razz ,pierdetzi destui jucatori astfel:| de parca atzi incerca sa le permitetzi doar la cei mai nobi sa joace sa jucati voi bine Razz Razz
Sus In jos
aLeX_cS
Soldat
Soldat
aLeX_cS

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 30
Data de inscriere : 18/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeMar Feb 19, 2008 9:13 pm

motane da io team vazut intr-o zi pe srv cu cod !!!!
Sus In jos
HeaDshoT
Soldat
Soldat
HeaDshoT

Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 25/02/2008

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitimeMier Feb 27, 2008 12:07 am

motane scrie mai putin k mie lene sa citesc atata!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sal,parerea mea e ca..   sal,parerea mea e ca.. Icon_minitime

Sus In jos

sal,parerea mea e ca..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parerea mea
» parerea ta conteaZA daca o ZICI !